Din egna bästa julklapp

 
IMG_1946 2.jpeg

YES, ge dig själv något riktigt fint och hållbart som både du och dina närmaste kommer att ha glädje av länge. En julklapp som verkligen sätter Dig och din hälsa i fokus inför 2020.

För vad är viktigare än din hälsa? Du vet det där med syrgasmasken. För att kunna hjälpa andra och finnas för andra, behöver man först hjälpa sig själv. Det är inte alltid man tänker så, för ju mer stress vi har desto lättare är det att vi prioriterar bort oss själva och det som vi mår bra av. Då missar vi lätt det som tidigare gjorde oss gott.

Men vad är det då som man mår bra av? Ja, en del har lätt för att känna in vad de behöver för att skapa god återhämtning och få en nattsömn med hög kvalitet. För många av oss andra är det svårt att känna in vad det är som hjälper och vad det är som stjälper oss.

Men en sak är säker, genom att bli medveten om VAD det är som stressar och VAD det är som ger god återhämtning, ja då vet du också VAD det är du behöver förändra. Ofta är det inga stora saker som måste justeras, men när vi går runt och tror att allt stressar, ja då är det svårt att veta var man ska börja.

Jag själv och många av mina klienter har gjort Livsstilsanalysen för att på ett konkret och enkelt sätt få reda på VAD det är som jag mår bra av och VAD det är jag behöver förändra för att kunna må ännu bättre. Det är ett verktyg som är oslagbart för att komma igång direkt med att skapa en bättre fysisk och psykisk hälsa.

Varför då undrar du kanske? Det finns inget likhetstecken med att man måste må dåligt för att göra den. Många gör den i förebyggande syfte för att kunna må ännu bättre, men den fungerar minst lika bra om du redan känner av att livet snurrar lite för fort.

Hjärnan och kroppen blir trött av tuff ansträngning och behöver återhämta sig med vila, avslappning och positiva aktiviteter. Ändå är det långt från självklart för många.

Men hur ska jag hinna att ta det lugnt kanske du tänker, du har ju så mycket att göra.

Är Britt-Marie inte riktigt klok, hon förstår inte hur jag har det.

Jo, jag förstår precis, att du har massor att göra, att du också är tröttare än du behöver vara, att stigen du färdas på kanske inte riktigt går åt rätt håll, att saker bara händer just dig och ingen annan, att ingen förstår hur tufft du har det och att du just nu sitter på ett tåg som tar dig lite för snabbt fram för att du ska hinna med att må bra.

Min önskan är att du ska må bra och att du drar i nödbromsen i tid eller att du byter stig mot en som är kantad med fler guldstunder.

Du har kanske redan många fina guldstunder med återhämtning. Underbart, fortsätt då att använda dig av dem. Skulle du sedan vilja ta reda på VAD det är som stressar dig, NÄR du har som bäst återhämtning, HUR din träning och kondition påverkar dig och HUR din sömnkvalitet är i syfte att må och fungera ännu bättre. Ja då föreslår jag att du ger dig själv, eller någon du bryr dig om, en Livsstilsanalys i julklapp.

Enkelt och smidigt:

1. Livsstilsanalysen skickas hem till dig

2. Du har den på i tre dygn, känns och märks inte

3. Du skickar tillbaka den för analys

4. Jag mailar dig resultatet

5. Vi har ett coachingsamtal på 50 min där vi går igenom resultaten

6. Du får en handlingsplan för att må och fungera ännu bättre

Vill du ta kommandot i Din stress och känner att du vill ha mer hjälp? Hör av dig till mig, inget är för stort eller smått.

Kontakta mig om du har frågor eller vill boka en tid,

www.bm@eccbysyren.se eller ring 070-262 34 22

Varma hälsningar,

Britt-Marie


 
Britt-Marie Syren