Höstboost med kurs i personlig utveckling – ett sätt att behålla lugnet och hålla stressen på lagom avstånd i höst.

 
IMG_6017.jpeg

Det är i mitten av augusti och de flesta av oss är nog på väg in i arbetsrutiner eller studier. Här vill jag peppa dig hur du kan behålla lugnet och hålla stressen på lagom avstånd i höst.

Jag har precis kommit tillbaka efter några veckors ledighet och har faktiskt längtat efter hösten. Den klara luften, de vackra färgerna och alla rutiner. Ja, jag är en rutinmänniska även om jag också gillar ledigheten.


Den här hösten har jag lovat mig själv att hålla kvar de saker som jag gillar mest med sommarledighet och föra det samman med mina rutiner. Det här kommer bli en magisk höst.


Kul också att min förra kurs ”Höstboost med personlig utveckling” blev så omtyckt. Därför har jag bestämt att köra den även i år igen, både fysiskt och digitalt. Mer info om den hittar du längre ner.


Först lite TIPS för att behålla lugnet och hålla stressen på lagom avstånd.


Fortsätt att vara utomhus

Dra nytta av solljuset och exponera dig för dagsljuset en stund varje dag. Många av oss arbetar inomhus och då är det perfekt att t.ex. ta en 30 minuters lunchpromenad och njuta av ljuset.


Se över ditt umgänge

Vänner-arbetskamrater-släkt, vilka människor tycker du om att umgås med? Vilka ger dig energi, glädje, utmaningar och kärlek? Hur kan du ha kvar dessa människor omkring dig även nu när vardagen är igång? Säkerställ att ditt sociala umgänge är ett umgänge du trivs med.


Behåll semestervanorna

Eller kanske inte riktigt alla semestervanor, men fortsätt gärna med de goda vanorna. Hur skulle de kännas att behålla de långa frukostarna och fortsätta frossa i bär? Låt också grillen stå kvar ute och fortsätt njut av din grillade älsklingsmat även när kvällarna blir lite mörkare.


Ta med motionsvanorna

Många av oss rör mer på oss under ledigheten. Det är lätt att ta långa promenader, simma, prova på någon ny aktivitet, spänna på sig springskorna, dansa etc. Så passa på att ta med dig någon eller några av dina motionsvanor och gör dem till en rutin även under hösten. Att röra på sig minst 30 minuter per dag, där pulsen höjs något, är gynnsamt för både kropp och knopp.


Längta efter något

Hösten kan kännas extra härlig om du har något att längta till. Planera in något roligt att göra, själv eller tillsammans med någon du tycker om. Kanske en weekendresa, ordna en överraskning för en vän, börja en ny kurs eller gå på teaterföreställning.


Ge dig själv god återhämtning

Börja med en rutin som ger dig god återhämtning och minskar din stress. Jag vet inte hur det är för dig men med hösten och dess vardagsrutiner har jag lätt att få in både andningsövningar, meditation och yoga. För andra är det lättare under ledighet och semester. Oavsett så ge dig själv en rutin för att förebygga stress och skapa god återhämtning


Gå min kurs – ”Höstboost med personlig utveckling”

Skapa ett större inre lugn & lev ett rikare liv! Vi sätter fokus på: Självförtroende – Självkänsla - Målbilder – Motivation - Humor – Glädje. Det är lättare att det blir som man vill om man vet vad man vill. Så häng med på kursen, digitalt eller fysiskt. Välj det som passar dig bäst!

 


Jag önskar dig en lugn, frisk och fin start på hösten!


Varma hälsningar,

Britt-Marie


PS. Är du intresserad av min fysiska eller digitala kurs, kan du läsa vidare nedan.


Vi sätter fokus på att skapa inre trygghet, växa som individ, ta reda på vart du står idag och vart du vill komma.

Du kommer få med dig enkla och effektiva verktyg för att:

- Skapa bättre självförtroende/självkänsla

- Vara mer här & nu

- Hantera stress,

- Öka din kreativitet

- Skapa resultat för det du vill uppnå

Personlig utveckling är något för alla!

Vi träffas på Älgbacken 15 i Mörtnäs alt via Zoom för dig som väljer digitalt. Anteckningsmaterial och utskrifter ingår, finns vid kursstart.

För mer info om kursstart och pris:

Mail: bm@eccbysyren.se

Sms: 070-262 34 22


Varmt välkommen!





 
Britt-Marie Syren